torsdag 7. juni 2012

Vekteren, Kongen og deg

Nå har det seg slik at hele Farsunds byvekter og Erins mor, Elin, har sagt seg villig til å vise festdeltakerne rundt i Farsunds-området dagen etter bryllupsfesten på Husan.

Søndag 8. juli klokken 12.00 ønsker vi derfor å invitere deg med på en tur sammen med Vekteren. Elin har bøttevis med erfaring og har blant annet guidet Kong Harald og Dronning Sonja rundt i Farsund en rekke ganger, senest da de var på privat ferie i juli i 2009. Hun skal også ha en stor del av æren for at Farsund år etter år er blitt kåret til årets beste gjestehavn. 

BILDEGALLERI: Her kan du se Farsunds Avis' bildegalleri fra da kongen og dronningen besøkte Farsund og fikk en rundtur av Elin.


Byvekteren guider hver sommer ferieturister rundt i Farsund sentrum. Søndag 8. juli kan du bli med på tur. (Foto: Visitnorway)

Det vil bli servert mat og drikke på turen, og i utgangspunktet satser vi på å kjøre sammen i buss, men dette kommer an på hvor mange som har lyst til å bli med. Dersom det ikke blir buss, tar vi oss rundt i privatbiler.

På grunn av mulig bussbestilling og antall nistepakker, ønsker vi en tilbakemelding fra deg/dere innen søndag 17. juni. Gi beskjed til Erin (tlf: 95223047/epost: erin_salvesen@hotmail.com) eller Olav (tlf: 98866074/epost: olavro@gmail.com) dersom dere ønsker å bli med.

Turen starter som sagt klokken 12.00 og vil vare i mellom to til tre timer. Oppmøtet er ved «Nordkapp», parkeringsplassen like rundt hjørnet fra Rederiet hotell. Vi satser på å få besøkt Loshavn, Lista fyr, Havikodden og Pennefeltet.

3 kommentarer:

 1. Dåkke e goe!! SOM mi glede åkke te å feire dåkke om noen uker, det blir så gjilt atte!

  SvarSlett
 2. Hallo der.
  Dette opplegget høres jo gøy ut, men tror Iben sin bursdag skal feires på søndagen så det blir litt knapt med tid. Gleder meg masse til lørdagen da. Det blir moro.
  Hilsen Ellen

  SvarSlett
 3. Bra initiativ OlseSalva!
  Håper Elin har fått oppdatert turistguiden sin.
  Er jo dukket opp en stor severdighet på Ore!
  Gleder oss til både bryllup og tur!
  Ståle (forlover)

  SvarSlett