onsdag 18. april 2012

NM-vinner og trommemann takket ja

 Lars-Peder jubler for NM-tittelen i ishockey i forrige uke, mens Benny har fullt fokus på slagverket. Lørdag 7. juli er duoen toastmastere i sommerens store bryllup i Farsund.

Lars-Peder Nagel og Bengt Olav Gåsøy har fått det ærefulle toastmaster-oppdraget i sommer. De var aldri i tvil da de fikk forespørselen over en hyggelig middag i Ullandhauggaten i forrige uke.

Nagel, som kronet en strålende sesong for hockeylaget Stavanger Oilers med NM-gull og matchvinnende scoring i forrige uke, har bøttevis med erfaring fra brylluper. Han er riktignok bare gift en gang, men i tillegg driver han det rosa nettstedet bryllupsartister.no. Så mellom slåssingen på isen i Siddishallen, formidler han absolutt alle type musikk til brylluper over hele landet. 7. juli er han imildertid ansvarlig for å lose bryllupsfesten vel i havn.

Musikken står kanskje toastmaster-kompanjong og LPs svoger Bengt Olav Gåsøy for. Farsunds-karen, som bare går under kallenavnet Benny, er nemlig en fremragende trommis. Etter førstegangstjeneste i Drilltroppen i Garden, har han spilt i en rekke band og er nå fast medlem av det lokale suksessbandet The List. Den lysluggede gladlaksen jobber til daglig som direktør i GMC Shipping i Stavanger.

Hvis du vil komme i kontakt med toastmaster-duoen kan de kontaktes via telefon eller mail. Lars-Peder har telefonnummer 957 51 800 og mailadresse lpn@bryllupsartister.no. Benny har telefonnummer 900 79 513 og mailadresse bo@gasoy.no.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar