onsdag 4. april 2012

Her kan du overnatte i Farsund

Dere står selvfølgelig fritt til å overnatte akkurat hvor dere vil når bryllupet skal gå av stabelen 7. juli. Vi har imdlertid holdt av alle de 17 rommene som finnes på Rederiet hotell. Det ligger midt i Farsund sentrum og kun 15 meter fra Husan, hvor bryllupsfesten skal være.

På denne linken finner dere nærmere beskrivelse av hotellet. For bestilling ringer dere 38 38 95 00 (husk å oppgi Erins navn ved bestilling).

 Rederiet hotell ligger midt i sentrum av Farsund. (Foto: Rederiet hotell)

Dessverre er det slik at Rederiet hotell sannsynligvis blir fullt og vel så det. Her er det førstemann til mølla som gjelder. Det er også mulig å sove fire personer på fire av rommene.

Alternativ overnatting er sangomsuste Farsund Fjordhotell. Det ligger en kort spasertur/taxitur på 1,5 kilometer utenfor. Her finner du lenken til hotellet.
Farsund Fjordhotell er et av to hoteller i Farsund. (Foto: Farsund Fjordhotell)

Andre overnattingmuligheter i nærheten av Farsund er Farsund Resort, som ligger 14 kilometer utenfor sentrum. For den eventyrlystne finnes Lista fyr, eller kanskje en natt i telt eller på campingplass frister. Valget er ditt, men vi anbefaler nok et av de to øverste alternativene.

Til slutt en liten skrytevideo fra Farsund og området rundt som vi fant på Youtube. Se den hvis du har tid. Fotograf er Karin Lundekvam.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar